zondag 19 mei 2024

REGI live ft. Linda & guest in The Max Heusden

Ereburger van Heusden-Zolder, Regi, bracht gisteravond zijn eerste live show van het jaar voor een enthousiast thuispubliek. De show vond plaats in de nieuwe evenementenlocatie "The Max", waar discolichten en blacklights de zaal verlichtten, en creƫerde een magische sfeer. Deze nostalgische avond bracht Regi terug naar zijn roots, en samen met zangeres Linda stond hij weer op het podium, net als vroeger.

Vorig jaar oktober had Regi meerdere optredens in het Sportpaleis, waar hij samen met Linda een comeback maakte op 23 oktober 2023. Linda werd meteen met groot applaus onthaald, en de avonden waren een enorm succes met 40.000 bezoekers in totaal. Deze succesvolle samenwerking zal dit jaar voortgezet worden, en er wordt mogelijk een nieuw nummer van Milk Inc. verwacht.

Het optreden in Heusden-Zolder was een avond om niet te vergeten. De beats van Regi en de prachtige stem van Linda zorgden voor kippenvelmomenten en een geweldige sfeer. Het thuispubliek genoot volop, zong mee en danste de hele avond. De ene hit na de andere werd gespeeld, en de zaal trilde op zijn grondvesten.

Naast Regi en Linda zorgden ook Jelle Van Dael en Yves V. voor een spetterende afsluiting van de avond. Dankzij de inspanningen van Focus Agency & Events, Bloq Events, Jelle van Dael, Cargo Club / Red & Blue, en The Max in Heusden-Zolder, werd deze onvergetelijke muzikale nacht mogelijk gemaakt.
The Max - Heusden, gelegen aan Marktplein 7, 3550 Heusden-Zolder, bood de perfecte locatie voor dit bijzondere optreden.
Dank aanNiels Raemaekers voor deze foto's

In een bruisende, nieuwe evenement zaal van “The Max” waar discolichten en blacklights het plafond verlichten, ontmoeten Regi en Linda elkaar weer op de podia. Het is nostalgie hoe ze ooit samen op het podium hebben gestaan, de muziek zwevend tussen hen in als een onzichtbare band.

Maar ze zijn terug, vorig jaar in het sportpaleis en dit jaar voor het eerst in Heusden-Zolder.
Wil je deel uitmaken van deze ontmoeting tijdens hun optreden in een trendy club?
Flitsten herinneringen aan je voorbij en wil je een avond met kippenvel beleven terwijl de beats van de muziek jou omhullen?
Dan zal deze avond vol muziek jou zeker bekoren.
In deze magische nacht van muziek zullen eveneens Jelle Van Dael (live) en Yves V Closing Act er een geweldige avond van maken.