zondag 26 mei 2024

Optreden van Faalangst in Cafétaria De Kompel

Zaterdagavond steeds opzoek naar een evenement waar je terecht kan voor de stres van de afgelopen week de vrije loop te laten gaan. Gewoon ontspannen, veel fun maken en genieten van  je vrienden om je heen. Dat is de uiteindelijke doelstelling van cafétaria DE Kompel. En gisterenavond was dan het optreden van  ""FAALANGST "" dat zorgde voor zeer veel sfeer in het cafetaria De Kompel, pintjes drinken genieten van prachtige muziek hier en daar de heupen zijn werk laten doen tijdens de danspasjes op de muziek van ""FAALANST "" Een vlotte bediening van Kevin & Wilsi naar de bezoekers toe en steeds een vriendelijk woord en lach wat iedereen vrolijk maakt.

Over de Band:
Faalangst is een akoestische band die bestaat uit drie bandleden: Ben De Hoon (hybride gitaar), Rudi Helven (folkgitaar), en Dorien Schraepen (zang). Rudi en Dorien maken al samen muziek in verschillende bands sinds 2015. In 2022 sloot Ben zich aan bij het duo en zo werd Faalangst geboren.

Het begon allemaal met een beetje repeteren in de bureau van Ben, maar al snel werd het trio uitgenodigd om het muzikaal intermezzo te verzorgen tijdens het evenement Ongemakkelijke Ontmoetingen van het Vrijzinnig Punt Hasselt (Huis van de Mens). Ondanks de faalangst van meerdere bandleden smaakte dit optreden naar meer.

Hierna volgden optredens op verschillende evenementen, zoals Barousel, de grote rommelmarkt in Runkst, de expo ICI TOUT COMMENCE in Hasselt, een benefiet brunch voor vzw Homie, het vrijwilligersfestival in Beringen, en nog veel meer.Faalangst is een coverband die acoustische versies brengt van nummers van onder andere Miley Cyrus, Harry Styles, Imagine Dragons en andere artiesten. De band wordt gekenmerkt door hun sfeervolle optredens en het talent van hun zangeres Dorien Schraepen, die tevens speelt bij RVB volleybal Berkenbos.

Bijzonderheden:
Het optreden in De Kompel volgt op de laatste training van het volleybalseizoen van RVB volleybal Berkenbos, waarbij de zangeres betrokken is. Het was uiteraard een gezellige avond  met veel publiek dat samenkwam om te genieten van muziek en de afsluiting van het volleybalseizoen te vieren.

Cafétaria De Kompel - Openingsuren:

  • Maandag: 16u – 23u
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag tot Vrijdag: 10u – 23u
  • Zaterdag: 09u – 23u
  • Zondag: 10u30 – 21u

Contactinformatie: