donderdag 23 mei 2024

Gratis Ticketaanvraag voor het Belgisch Kampioenschap Veldrijden in Heusden-Zolder

Als inwoner van Heusden-Zolder heb je de unieke kans om op zaterdag 11 en zondag 12 januari 2025 gratis aanwezig te zijn bij het Belgisch Kampioenschap Veldrijden. Hier strijden de beste Belgische veldrijders om de felbegeerde zwart-geel-rode trui. Mis de kans niet om de opvolgers van Sanne Cant en Eli Iserbyt live in actie te zien!
Hoe Vraag Je Je Gratis Ticket Aan?
Aanvraagperiode: Zorg ervoor dat je je ticket ten laatste op 31 oktober aanvraagt.
Aantal Tickets: Elke inwoner kan slechts één gratis ticket aanvragen. Voor gezinsleden moet je apart een ticket aanvragen voor elke persoon.
Bevestiging: Na succesvolle registratie ontvang je een bevestigingsmail.
Controle: In november worden alle inschrijvingen gecontroleerd om te bevestigen dat alle aanvragers inwoners van Heusden-Zolder zijn.
Ontvangst Ticket: Na de controleperiode ontvang je je ticket via e-mail. Identiteitscontrole: Bij de ingang van het evenement is er een identiteitscontrole. Vergeet dus niet om je identiteitskaart mee te nemen.

Samenvatting van de Belangrijke Datums
Aanvraag Deadline: 31 oktober 2024
Evenement Data: 11 en 12 januari 2025
Dit is een prachtige kans om als inwoner van Heusden-Zolder gratis deel te nemen aan een van de meest prestigieuze veldrij-evenementen van het jaar. Zorg ervoor dat je op tijd je ticket aanvraagt en geniet van het spektakel!
KLIK HIER om je GRATIS TICKETS aan te vragen.
Met veel dank aan Joseph Bams voor deze archieffoto