zaterdag 4 mei 2024

DARTSTOERNOOI in de kantiene van Sk Heusden 06


Heel veel inschrijvingen bij het Dartstoernooi bij Sk Heusden 06, allen willen ze de nieuwe TV vedetten worden voor de sport op VTM, en VRT waar ze veel pijltjes gooien met TV belangstelling. Dus de vzw Heusdense Vriendenkring organiseerde vandaag het toernooi in de kantiene van SK Heusden 06.  Natuurlijk bij zulke organisatie's komt er steeds veel spanning onder de deelnemers en morgen zullen we u een update bezorgen van deze namiddag/avond Dartswedstrijden. Dank aan Frederique Jamart voor de mooie foto's

UPDATE zondag 05 mei

Afgelopen weekend vond bij Heusden 06 een zeer geslaagd dartstoernooi plaats, georganiseerd door de lokale dartvereniging. Met een vol deelnemersveld van 48 enthousiaste spelers was het toernooi volledig volgeboekt. De avond begon met de groepsfase, waarbij de spelers waren verdeeld over 12 poules van 4 spelers elk.

Na een spannende groepsfase stootte de beste twee spelers van elke poule door naar de A-ronde, terwijl de overige twee spelers doorgingen naar de B-ronde voor een knock-outfase.

In de B-ronde was het Ingmar Jeurrissen die de finale bereikte tegen Bjorn Cardinas. Na een intense strijd kroonde Ingmar zich tot winnaar van de B-ronde.

In de A-ronde ging de finale tussen Davide Bigica en Kevin Surinx. Het werd een zenuwslopende wedstrijd, maar uiteindelijk wist Kevin Surinx de titel te veroveren met een eindstand van 6-4.

Het toernooi vond plaats in de gezellige kantine van Heusden 06 en werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van VC Window Cleaning.

Het was een avond vol plezier, competitie en dartplezier voor alle deelnemers en toeschouwers. Bedankt aan alle deelnemers, supporters en sponsoren voor het succes van dit evenement. We kijken uit naar het volgende dartstoernooi!