donderdag 16 mei 2024

BOEKT FEEST 2024

Pinksterweekend staat in Boekt en omstreken al jaren garant voor BOEKT FEEST. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn op 17, 18 en 19 mei! Traditiegewijs begint het weekend op vrijdag met een knalfuif van de Wieze Boys met ‘Wieze Goes Back to the 90’s.
Zaterdag starten we sportief met Boekt Loopt met trailruns van 13, 21 en 42 km, een stratenparcours van 5 of 10km en kidsruns van 200m en 1 km. Meer info hierover op www.boektloopt.com. De supporters krijgen een tafeltje onder de zon om zo langs de zijlijn mee te genieten van een hapje en een drankje. ‘s Avonds verzorgt Catering-Express opnieuw veel lekkers op onze jaarlijkse barbecue. Afsluiten doen we zaterdagavond met lokale DJ’s tijdens Boekt Swingt.                          
Zondagochtend kunnen liefhebbers de benen los wandelen over afstanden van 5, 10, 13 of 21 kilometer. De familienamiddag biedt een hele waaier aan animatie. Springkastelen, hindernissenparcours, peuterhoek, Clown Titof, zweefmolen, enzovoort: alles wat een kinderhart begeert! Ga zeker ook eens een kijkje nemen bij de oldtimer-meeting, waarbij verschillende auto’s en motoren tentoongesteld staan. De honger kan gestild worden in de food corner. Boekt Quizt legt die hersenkronkels nog wat meer in de knoop op zondagavond. Iedereen kan natuurlijk iets blijven drinken: onze toog blijft open!