vrijdag 24 mei 2024

2de editie van het jeugdtoernooi "" MEMORIAL Johnny Leten "" bij SK Heusden 06

Op zaterdag 25 mei en zondag 26 mei vindt de tweede editie plaats van het jeugdtoernooi "MEMORIAL Johnny Leten" op de terreinen van SK Heusden 06. Dit toernooi is opgedragen aan onze veel te vroeg overleden vriend, speler en trainer Johnny Leten.

In een kort interview vertelde Jelle Claes mij het volgende: "Onze 10 ploegen zullen sowieso deelnemen aan ons toernooi en er zullen dan nog een 35-tal ploegen van verschillende leeftijden aanwezig zijn. RC Hades (het ploegje van Johnny Letens kleinzoon), FC Diest, KVK Beringen, KFC Eksel, KFC Wezel Sport, KSK Kasterlee... De U13 start op zaterdag 25 mei om 10 uur, gevolgd door de U15, U17 en U21. Deze spelen met klassement en strijden om de 'beker'. Op zondag 26 mei volgt de 'onderbouw' U6 tot U12. Deze spelen zonder klassement; iedereen van U6 tot U12 ontvangt een medaille. Laat ons hopen dat we mooi voetbal kunnen zien deze twee dagen en dat iedereen ervan geniet. Voor degenen die honger krijgen, zullen er hotdogs, kebab en ijsjes beschikbaar zijn. Laat ons hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn en dat het twee leuke dagen kunnen worden. Misschien kun je ook eens een kijkje komen nemen en al die jeugdspelers een hart onder de riem steken. Jullie zijn uiteraard allen van harte welkom!"

Kom langs en steun de jeugdspelers! We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen van een prachtig weekend vol voetbalplezier te genieten.