maandag 20 mei 2024

2 dagen jumping voor jonge paarden aan manege Hemelrijk te Eversel


De Meylandtridders zijn dit weekend (19 mei & 20 mei) actief met  hun  OPEN WEDSTRIJD aan manege Hemelrijk in Eversel.  Jumping met de jonge paarden en uit alle hoeken van de provincie kwamen de vrachtwagens met de paarden toegereden  in Eversel , en het ene paard in galop na het andere en de ruiters vol opwinding om straks een zo goed mogelijk parcours te kunnen afleggen.. Het vergt veel vaardigheid om je paard zo te beheersen en over de hindernissen te laten springen ... je moet het toch maar doen.

De Meylandtridders hadden alles piekfijn voorbereid zodat alles vlot verliep. Er was een grote tent geplaatst zodat iedereen met de regenbuien toch droog naar de wedstrijden kon kijken en zo hun ruiters met hun paard goed konden volgen. 

Voel de spanning en deel de vreugde van paardensport op zijn best!
De paardensportgemeenschap kwam  samen in Heusden voor een onvergetelijke dag vol jumping, competitie en plezier! Met diverse categorie├źn voor ruiters van alle niveaus, van beginners tot gevorderden, is er voor elk wat wils. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een opwindend evenement en kom bij ons langs voor een dag vol paardensport, geweldige prestaties en onvergetelijke momenten.
Dank aan David Amgad voor deze mooie foto's