vrijdag 26 april 2024

WhatsApp-kanaal brengt nieuws tot bij jou

Ons WhatsApp-nummer (0477 96 48 88) is populair en vormt al een tijdje een laagdrempelige manier om met het lokaal bestuur in contact te komen. Inwoners weten ons via WhatsApp goed te vinden voor vragen over openingsuren, MijnMarkt, papierophaling, digitale cadeaubon… of meldingen over sluikstort of beschadigde fietspaden. Daarnaast zetten we WhatsApp ook regelmatig in voor ludieke winacties.

Maar WhatsApp is ook een handig medium om veel inwoners te bereiken. Met ons nieuwe WhatsAppkanaal #vanhtotz brengen we nieuws en info over onze dienstverlening nog sneller tot bij jou.
Zo’n WhatsApp-kanaal is openbaar. Reageren op gepubliceerde berichten kan, maar enkel met emoji’s. Privacy staat voorop want kijkers en volgers kunnen elkaars profielen, profielfoto’s of telefoonnummers niet zien.
Volg jij ons kanaal? Scan de QR-code en klik op ‘volgen’. Vanaf dan vind je het kanaal #vanhtotz onder de knop ‘Updates’. Let op, kanaalmeldingen zijn standaard gedempt. Als je meteen op de hoogte wil zijn van een nieuw bericht, pas je die instelling eenvoudig aan