woensdag 24 april 2024

Werken aan de speedwaypiste in het Helzoldstadion


Er wordt stevig gewerkt aan de speedwaypiste in het Helzoldstadion. Alles begon ergens midden oktober toen de plaatselijke speedwayclub maar liefst 300 ton (10 zware opleggers) gravel bestelde om de racebaan terug mooi in orde te brengen tegen het speedwayseizoen terug van start zou gaan. Ook voor het water op de baan met hevige regenval te verbeteren. Ondertussen ligt de speedway racebaan er weer goed verzorgt bij.
Eénmaal  de gravel geleverd was kon men aan de slag gaan met de bulldozer om de gravel uit elkaar te duwen en dan kon dit wat blijven liggen tot het begin van 2024.

Ondertussen mocht het oude secretariaatgebouw opgehesen worden met een grote kraan en op een andere plaats geïnstalleerd worden. Dit in de bocht waar het clubhuis nu staat. Hier zou dat ik weet plaats zijn voor het Medical centrum. En op de plaats waar het secretariaatsgebouw stond mocht nu een volledig nieuwe refereebox en secretariaat voor onze Speedwayclub Helzold geplaatst worden, dank hiervoor aan de gemeente Heusden Zolder.
Ondertussen mocht heel de speedway racebaan gefreesd worden door de firma ToPoff, dan wordt de baan met zware wallen gedrild en mooi gelijk gestreken met de tractoren.
Ook aan het clubhuis werd het terras voorzien van een mooi afdak zodat de tentjes niet meer moeten geplaatst worden tijdens de wedstrijden voor de V.I.P. aanwezigen.
KLIK HIER dan kan je al veel informatie op de voet volgen Speedway Club Helzold
Je kan de club steeds bereiken via deze info 0496 28 91 93 of mail  speedwayfanclub@hotmail.com
Even nog meegeven voor in uw agenda aan te kruisen voor de speedwayraces 2024 
* 28 april * 16 juni * 01 september * Hopelijk zien we elkaar dan in het
HELZOLDSTADION  Stadionlaan, 3550 Heusden-Zolder