zaterdag 20 april 2024

POOLTORNOOI Café ’t Kuipke.

De voorrondes zijn beëindigt. De finaleplaatsen bekend. Op het Feest van de Arbeid, zullen ook de trofeeën uitgereikt worden in café ’t Kuipke , voor hun poolwinnaar anno 2024. Een hoofdrol voor David Gybels, (winnaar ook vorig jaar enkel) , die zich plaatste voor de dubbel, alsook de enkel finale.

In die finales, zal hij in het dubbel moeten opnemen met zijn partner Patrick (RAMBO), tegen een ijzersterk team Tielens/Botta. Vooropgestelde winnaars qua pronostiek. Doch elk balletje, moet binnen gaan!!
In het finale ‘enkel’ gebeuren, is zijn tegenstander Tony Sempels. Beiden collega’s en dezelfde werkgever. Kameraden, die 1 Mei een kleur gaan geven. Zonder cadeaus aan elkaar.

Iets wat cafe ’t Kuipke alweer uitstekend organiseerde, met gemoderniseerde kennis van Frank Agten. Op 1 Mei, wordt Café ’t Kuipke, voor één dag, het Sheffield van de amateur-poolspelers.

Uitbaatster Heidi Ernhardt beloofde alvast versnaperingen tijdens de finales. Iets waar ze volgend jaar geen tijd meer voor gaat hebben. Zelf is ze één van de beste speelsters. Er gaan geruchten voor de 2025 uitgave, dat vrouwen zich kunnen inschrijven voor een uitsluitende vrouwelijke reeks. Iets wat we enkel kunnen toejuichen! De mannen gaan het graag zien. Of ze er graag tegen spelen ?! (TS) ...