zondag 21 april 2024

""DROPPED "" massa getuned auto's op het marktplein in Zolder


Het lijkt erop dat "DROPPED" een geweldig evenement is voor autoliefhebbers!

Met een mix van oldtimers en gepimpte sportauto's op het Marktplein van Zolder, is er voor elk wat wils. Het moet inspirerend zijn om te zien hoe mensen hun auto's transformeren tot droomauto's. En met de grote opkomst van zowel publiek als deelnemende auto's, is het duidelijk dat dit evenement een hit is, niet alleen lokaal maar ook internationaal. De special vehicles kwamen uit verschillende landen zoals Frankrijk, Tsjechië, Duitsland, Verenigd Koningrijk, Nederland, Luxemburg, Oekraïne en natuurlijk uit eigen Belgenland. 

Het is geweldig om te horen dat het evenement gratis toegankelijk was voor bezoekers, wat zorgt voor een inclusieve sfeer waar iedereen van kan genieten, of ze nu een camera bij zich hebben of niet. En met de website van DROPPED kunnen mensen die het gemist hebben toch nog een glimp opvangen van al het autoplezier.

Ik hoop dat het evenement een groot succes was en dat iedereen die aanwezig was een geweldige tijd heeft gehad! Met veel dank aan Niels Panis voor deze fantastische foto's