vrijdag 12 april 2024

DE PADELBUREN • HEUSDEN-ZOLDER

Een sportieve komedie van Jeroen Maes met o.a. Katja Retsin en Peter Bulckaen.

Godfried en Sonja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk’ niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neergeplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Sonja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de padeloverlast. Het kan zo niet langer verder.

Ze schakelen Dimitri de Belder in, een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan…?

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. DE PADELBUREN verzekert het publiek een avond onvervalste pret.

Met: Katja Retsin, Jeroen Maes, Peter Bulckaen (Familie), Martine de Jager (Samson & Marie) en Wim Stevens (Thuis)

Auteur en regie: Jeroen Maes
Producent: Het Prethuis
Deze voorstelling wordt gespeeld in ’T KUIPERSHOF in HEUSDEN-ZOLDER op DONDERDAG 9 MEI om 20.00 uur. Deuren open om 19.30 uur
Tickets online verkrijgbaar via  www.fomoproducties.be
Problemen met online bestellen? Contacteer Ticketbalie via 070 691 002 (max. € 0,30 / min.)
’t kuipershof: Guido Gezellelaan 15, 3550 Heusden-Zolder