donderdag 7 maart 2024

Zussentrio opent zevende winkel Les Soeurs belandt in Brugge


Naast hun huidige winkelpunten in Hasselt, Antwerpen, Gent, Leuven, Knokke en Schilde openen de drie zussen achter het Belgische modelabel Les Soeurs deze maand hun zevende flagshipstore in het pittoreske Brugge.

De collectie van Les Soeurs bestaat uit kleding, juwelen en accessoires die de zussen eigenhandig en 100% op basis van hun persoonlijke smaak creƫren. Hun winkelconcept, dat modebewuste vrouwen aantrekt omwille van de uitgekiende selectie musthave items van het moment, is dan ook een perfecte weerspiegeling van hun eigen kleerkast en juwelenkistjes.

De Werelderfgoedstad aan het water stond al jaren op de radar, omdat het een van de mooiste steden van BelgiĆ« is die met haar historische karakter een erg internationaal publiek aantrekt. Een strategische keuze in de ambities van de zussen om met Les Soeurs ook buiten de Belgische landsgrenzen door te breken. Toen het karakteristieke pand waarnaar ze op zoek waren in de Noordzandstraat – Les Soeurs vestigt zich graag in de ‘toffe zijstraten’ tussen boetieks en brands die hetzelfde type klant aantrekken – zich eindelijk aanbood, was de keuze snel gemaakt. Wie graag een kijkje wil gaan nemen, kan daarvoor vanaf 8 maart terecht in de Noordzandstraat 42 in Brugge. Dank aan Clio Hendrickx voor info en foto's