maandag 25 maart 2024

Zolder rotonde zal een tijdje afsloten worden


 De rotonde Zolder waar de Ringlaan, Stationstraat en Dekenstraat, Michel Scheperslaan op uitkomen zal afgesloten worden tussen 03 april en 12 april 2024. Het wegdek en het fietspad is er in heel slechte staat en hebben dringend een opfrisbeurt nodig. Zo zal men het volledige wegdek gaan afschrapen om  er nadien een volledige nieuwe asfaltlaag  aantebrengen en zo worden ook de eerste meters van de aanliggende straten meegenomen in deze werken.
Hou er dus rekening mee dat je komende van de Stationstraat of van de Ringlaan  en Dekenstraat  & Michel Scheperslaan ook geen doorgang natuurlijk voor zij van van Zonhoven komen gereden hier geen doorgang hebt tussen 03 - 12 april.
Hoe kan je wel rijden
Van rondpunt aan Broekmans naar station Zolder veel succes
Je komt aan het ronde punt bij Broekmans dan kan je best linkse richting aanhouden zo in de Molenstraat rijden en altijd blijven volgen tot je op kruispunt komt met de Mommenstraat, daar ga je rechts en de weg blijven volgen tot op het kruispunt met de Stationstraat in Zolder hier ga je dan linksaf richting station tot voorbij de overweg en dan 1ste straat rechts De Langstraat in richting rond punt aan de Frituur Rena. En dan kan je richting Houthalen-Helchteren aanhouden of richtong Heusden kiezen

Aan rotonde Sluisbamd richting Houthalen en Zonhoven
Aaan de rotonde met de Sluisbamp, Bieststraat rij je rechtdoor de Pironlaan in zo volgen de Inakker op en blijven volgen tot aan de weg met  de Boekterheide. Hier ga je naar links  pakt 20 a 30 meter en dan ga je links de Witte Barierre op deze blijven volgen en dan kom je automatisch op de Nieuwstraat uit en deze ook blijven volgen tot op kruispunt met de Acht Meilaan. 
Rijdt u daar naar recht dan ga je richting Zonhoven
Rijdt u daar links dan  kan je zo naar de Michel Scheperslaan en dan weer rechts rijdt je ook richting Houthalen. Veel succes