woensdag 6 maart 2024

STX Motorhomes hoofdsponsor van 24 Hours of Zolder

STX Motorhomes, een toonaangevende producent van luxe campers, is verheugd een spannende nieuwe samenwerking aan te kondigen met Circuit Zolder, een van de belangrijkste racecircuits van Europa. Dankzij deze samenwerking wordt STX Motorhomes de belangrijkste partner van de gewaardeerde 24 Hours of Zolder-race, waarbij de race wordt omgedoopt tot STX Motorhomes 24 Hours of Zolder. De race vindt plaats op 24 en 25 augustus 2024.

Daarnaast zal STX Motorhomes gedurende het seizoen 2024 aanwezig zijn op verschillende races op Circuit Zolder. Coureurs en teams krijgen de kans om de luxueuze STX-campers te verkennen en getuige te zijn van het comfort dat ze in hun leven op het circuit brengen. Luxe voorzieningen zoals verwarming, airconditioning, geluidssysteem, Starlink-voorbereiding, twee queensize bedden, een volledig uitgeruste keuken en een eigen douche en badkamer zorgen ervoor dat chauffeurs kunnen herstellen in een huiselijke omgeving. Bezichtigingen ter plaatse en overleg met verkoopvertegenwoordigers zullen beschikbaar zijn om inzicht te geven in het ultieme racecomfort.

“We zijn erg blij met de aankondiging van STX Motorhomes als hoofdsponsor van de 24 Hours of Zolder in 2024. Dit zal het BELCAR Endurance Championship nog meer internationale uitstraling en steun geven tijdens de climax van het seizoen” aldus Harry Steegmans, general manager Circuit Zolder.

"We zijn er trots op om samen te werken met Circuit Zolder, een gerenommeerd instituut in de autosportwereld", zegt Stephan Conter, CEO van STX Motorhomes. "Onze samenwerking introduceert een nieuw tijdperk voor teams en coureurs. We combineren racemogelijkheden van wereldklasse met ultiem comfort. We kijken ernaar uit om de capaciteiten van STX Motorhomes te demonstreren tijdens de STX Motorhomes 24 Hours of Zolder en daarna."

De STX Motorhomes 24 Hours of Zolder 2024 belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor zowel coureurs, teams als toeschouwers. De samenwerking tussen Circuit Zolder en STX Motorhomes onderstreept een gedeeld engagement om de sport te bevorderen en tegelijkertijd ongeƫvenaarde kansen te bieden aan teams en coureurs.