woensdag 20 maart 2024

Sportpark Vrijheid decor voor Buitenspeeldag

Op woensdag 17 april trekken we naar sportpark Vrijheid voor een goedgevulde buitenspeeldag. Van 13 tot 17 uur genieten kinderen er gratis van een uitgebreid spelaanbod en tal van speelprikkels. Ben je tussen 4 en 12 jaar? Ga je graag uit de bol op een springkasteel, wil je met ons bumperballen, knutsel je graag of wil je je uitleven in ons Olympisch dorp? Drie grote pleinen met verschillende attracties staan klaar voor jou!
Je parkeert best op parking Brancardiershof of aan Beekbeemdenhof/Sportzaal Zolder. Een pendeldienst brengt je dan naar sportpark Vrijheid.
Ben je 16+ en wil jij ons graag een handje helpen op de buitenspeeldag? Stuur dan voor 1 april een mailtje naar aap@heusden-zolder.be. Je ontvangt een vergoeding van 41,48 euro.

Buitenspeelmarathon
Buitenspeeldag is dé dag waarop buiten spelen in de kijker wordt gezet. Maar kan niet elke dag een buitenspeeldag zijn? Om kinderen en jongeren aan te moedigen om vaker buiten te ravotten, werkt Team Jeugd samen met onze sportclubs. Tijdens de paasvakantie leef je je uit tijdens onze buitenspeelmarathon op volgende speelterreinen in Heusden-Zolder.
 Jungleland (Pastoor van Mierlolaan)| woensdag 3 april
 Speelwereld (Butastraat)| woensdag 10 april
Speelvogels van 6 tot 12 jaar zijn welkom van 14 tot 16 uur!
Doe je mee? 
Schrijf je in via www.aapnel.be/. Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn de plaatsen beperkt. Snel zijn is de boodschap!