dinsdag 19 maart 2024

""SKUNK"" tijdens Elan filmavonden in Roxy met aanwezigheid van Natali Broods

Gisterenavond mocht de speelfilm "" SKUNK"" in de Roxy gebracht worden  tijdens de Elan Filmavonden. Ditmaal in aanwezigheid van  hoofdactrice Natali Broods die ook voor de microfoon haar ervaringen van de speelfilm kwam vertellen aan de mensen uit onze regio. Dus heel wat publiek in de zalen die dit niet wilde missen.
""SKUNK"" is de vierde film van regisseur Koen Mortier met een verfilming van het boek van Geert Taghon en gaat eigenlijk over een verwaarloosde tienerjongen Liam genoemd in de speelfilm die opgroeide in geweld en middelenmisbruik. Na veel reilen en zeilen komt Liam in een gesloten jeugdinstelling terecht. Liam leert al snel zijn medebewoners kennen waarbij hij troost vind en ook met de dieren waar hij verblijft. Toch Liam kreeg zeer goede begeleiding maar kan zijn verleden niet loslaten.
Natali Broods kwam eerst een woordje toespreken aan het aanwezige publiek over de film en gaf een korte inleiding. Na de film kwam Natali Broods terug op de podia voor een uitgebreide babbel met het talrijk opgekomen publiek in de Roxy Theatre Koersel. Dank aan Stijn Phlix voor de foto