vrijdag 1 maart 2024

Sint Franciscusziekenhuis plaatst een fysieke en digitale complimentenmuur


Sint-Franciscusziekenhuis lanceert complimentenmuur Regelmatig ontvangt het ziekenhuis fijne verhalen en complimenten van patiënten en hun naasten. Tot vandaag kwamen deze verspreid toe in het ziekenhuis en niet altijd terecht op de juiste dienst of bij de juiste persoon. Vandaag, op complimentendag, start het Sint-Franciscusziekenhuis daarom met een fysieke en digitale complimentenmuur.

Complimentenkaartjes
Op verschillende diensten verspreid over het hele ziekenhuis kunnen patiënten en bezoekers "bedankt"-kaartjes terugvinden waarop ze een complimentje kunnen schrijven. Deze kaartjes worden dan voor iedereen zichtbaar gemaakt op de nieuwe complimentenmuur in de inkomhal van het ziekenhuis.

Digitale complimenten
In een maatschappij die steeds meer digitaal wordt voorziet het ziekenhuis naast een fysieke complimentenmuur ook een digitale muur waar iedereen zijn verhaal of complimentje kan achterlaten. Door het scannen van de QR-code die op vele plaatsen in het ziekenhuis aanwezig is vinden mensen makkelijk hun weg naar de online

complimentenmuur.
Een hart onder de riem van het zorgpersoneel
Complimentjes krijgen is altijd leuk, maar zeker ook nodig voor het zorgpersoneel. De naweeën van corona zijn zeker nog niet helemaal verteerd. Het zorgpersoneel van het Sint-Franciscusziekenhuis zet zich elke dag opnieuw in om de beste zorgen te bieden aan elke patiënt. Naast de beste medische zorgen doen ze graag ook dat tikkeltje meer. Dat tonen de vele complimentjes die het ziekenhuis ontvangt zeker aan. Dankzij de nieuwe complimentenmuur komen alle complimentjes nu ook terecht bij de juiste dienst of persoon en zorgen ze voor een extra schouderklopje.
 complimentenmuur Klik hier 
dank aan het Sint-Franciscusziekenhuis voor deze info en foto's