zaterdag 23 maart 2024

Heropening van de ALDI aan de Koolmijnlaan

Vorige  week deden we de aankondiging dat de ALDI Heusden-Zolder aan de Koolmijnlaan voor een week zou gesloten zijn voor het één en ander te veranderen in de winkel en nadien zal dit ook gebeuren in andere ALDI vestigingen. Gisteren was er dan de heropening en vele mensen bezochten de vernieuwde winkel en waren na het winkelbezoek erg tevreden hoe alles herschikt was. Op de foto's kan je dan zelf ook even zien hoe de vernieuwde ALDI er nu uitziet.

Als je binnenkomt ben je direct in de versafdeling, je ziet in een oogopslag alle verse groenten voor je liggen en kan uw keuze maken met veel tussenruimte voor de winkelkarren en andere mensen die er aanwezig zijn. Heel de winkel is meer overzichtelijker geworden en ruimer tussen  de producten, zodat er meer plaats is mocht je elkaar kruisen tussen de winkelrekken. Het vers vlees kreeg een grotere rek en meer producten waren er aanwezig zodat de keuze voor iedereen groter is.

De bovenstaande foto zie je het Aldi-Team H|Z aan de Koolmijnlaan onder leiding van David en deze mensen staan altijd voor u klaar mocht je bepaalde vragen hebben. Dan zullen zij je wel verder helpen.
Hier zie je ook de nieuwste Aldi folder