maandag 4 maart 2024

De KAMPIOENENHULDE nu vrijdag 08 maart Balzaal cc Muze

Vrijdagavond 08 maart zal  het weer druk zijn in de shouwburg van cc Muze, want de sportraad van Heusden-Zolder gaat dan weer over tot de KAMPIOENENHULDE van het jaar 2022 en 2023. Alle sportclubs uit onze gemeente sturen dan een afvaardiging van spelers en leden/bestuur naar dit groots opgezet evenement. Wie wordt er sportman/sportvrouw in opvolging van Gretel Canters of Jelle Geens en Beloftevolle jongen|meisje of sportploeg en G-sporter van die jaren. Dit jaar heel bijzonder omdat het over 2 sportjaren gaat die toen niet mochten plaatsvinden me corona. 
Schepen van sport Lode Schops G|O|E|D en  Johan Verhagen (voorzitter sportraad H|Z) zal de atleten verwelkomen en toespreken  en mee de prijzen helpen uitreiken en alles zal aan elkaar gepraat worden door moderator Dirk Reynders. In totaal komen er 190 kampioenen op het podium.
Ook Lotte Kopecky & Ine Beyen zullen aanwezig zijn tijdens de sportshow en na de show zal je met Lotte op de foto kunnen tijdens de receptie waar alle kampioenen, genodigden én Lotte Kopecky met Ine Beyen  aanwezig zullen zijn.. De sportraad hoopt dus iemand van je club te mogen verwelkomen op onze leuke en sportieve avond in Heusden Zolder.

Praktisch:
Datum: Vrijdag 8 maart
Tijdstip: Deuren open om 18:30 uur, start evenement om 19:00 uur
Locatie: CC MUZE, Marktplein 3, 3550 Heusden-Zolder

Programma:
· 18:30 Deuren open
· 19:00 Welkomstwoord met Johan Verhaeghe (voorzitter sportraad) en Lode Schops (schepen van sport)
· 19:15 Start kampioenenhuldiging met aankondiging beloften en sporters van het jaar
· 20:00 Keynote Lotte Kopecky onder begeleiding van Ine Beyen
· 20:45 Meet&Greet / Signeersessie en fotobooth met Lotte Kopecky