zondag 4 februari 2024

Kelly II is de nieuwe prinses van de Feestknallers .


Heel wat carnavalsverenigingen uit de wijde omgeving zijn zaterdagavond af naar de voetbalkantine van KVV Berkenbos om aldaar de bekendmaking van de nieuwe prins of prinses van de Feestknallers mee te maken. Rond de klok van 9 was de zaal helemaal gevuld. Er waren optredens van verschillende dansmariekes die iedereen in carnaval-sfeer brachten. Om 22u11 werd Prins Eric ontlast van zijn troon. Daarna werd er nog even gedanst en om 23u11 werd de nieuwe vorst binnen geleid. 

Spannend!
Prinses Kelly II kwam tevoorschijn!
Zij zal dit jaar de Feestknallers begeleiden naar verschillende bals en carnavalsactiviteiten.
Kelly Rouffa is geboren in Genk op 24 april 1998 en woont reeds 25 jaar in Kermt. Ze heeft een vriend, Ludwig Bex waar ze 2.5 jaar mee samenwoont. Ze is op haar 20ste afgestudeerd en ze werkt als huishoudhulp bij Familiehulp.

Prinses Kelly II is al 5 jaar een trots lid van de Feestknallers en ze vindt het een eer om Prins Eric I volwaardig mogen op te volgen. Ze kijkt er naar uit om tezamen met de Feestknallers heel veel uitstappen te maken. Voor Prinses Kelly II mag het feest beginnen! We wensen haar dan ook veel succes in haar nieuwe functie en hopen dat ze het feestelijk naar haar zin mag hebben.
Dank aan Linda Graulus voor  verslag en Frederique Jamart voor de foto's