zaterdag 27 januari 2024

""THE NIGHT OF THE LOCALS"" wat een sfeer en goede muziek Deze avond was Zolder weer het centrum voor de lokale muziek. Naar jaarlijkse traditie was de Night of the Locals ook dit jaar weer een enorm succes. De tent was volledig vol gelopen met publiek die toch kwamen genieten en bands kwamen aanmoedigen. De één zong volle bak mee en de andere dronk liever zijn beker bier .... zoals dat gaat op de festivals.

Zo mochten de volgende bands hun optreden komen doen in de verwarmde feesttent op het Heldenplein. De optredens mochten met aanvang 19u30 van start gaan
Living Room
Set-Up
Gooseblues
Trash head
Localsband
Rocco & Arturo & frinds

De bands deden hun optreden elk kon 35 minuten hun ding brengen en tussendoor werden de bands hun materiaal vervangen terwijl het publiek nog snel een Hot-Dog kon eten, of  de toiletten kon gaan opzoeken. De avond werd fijn  aan elkaar gepraat door Katelijne Crommen, zij is ook al jaren actief tijdens The Night of the Locals. Dit jaar was dan ook Dirk Reynders die mee presenteerde aan de zijde van Katelijne, en tijdens de lege momenten als de instrumenten moesten vervangen worden praatte zij met hun beide alles vlot aan elkaar dus geen stil moment om u even te vervelen.

Piekfijne afsluiter met Rocco & Arturo & Friends en die friends waren Cedric, Kevin, Alessio ,Fabio. Het reeds goed opgehitse publiek kreeg de éne hit na de andere te horen en er werd meegezongen door het publiek (soms gebruld of vals gezongen) en hier en daar ontstonden spontane dansende bezoekers.
De avond was compleet AF met al deze groepen en fijne muzikanten.
En een dikke pluim voor organisator Robert Quintens & Ludo Hulsmans en het hele Locals Team die zoals elk jaar weer alles piekfijn organiseert en uitwerkt met het team. Met veel dank aan Frederique Jamart & RB Fotografie voor deze fotocollectie, tekst Rudi Coomans. Morgen krijg je meer foto's