dinsdag 9 januari 2024

SLAMRIDDERS

De Slamridders laten ook weten dat de ""ONTBIJTSHOW"" zal dorgaan met lekkere croques, ontbijt spek met eieren en dan ook de  aanstelling prins/prinses op 14 januari 2024 en dit zal doorgaan in Ons Huis gelegen in de Pastoor Paqualaan 127 te Berkenbos. Een  grandiose carnavalsdag met optredens van - Pé - Bernd - Limburgse Andre Van Duin.   

En de namiddag vanaf 14u11 zal in het teken van de kinderen staan met optreden en kinderanimatie van THE KIDS DISCO en zo zal er een grimeerstand zijn waar de kinderen zich kunnen laten grimeren. Er zal ook een spekkenworp voorzien zijn voor de kinderen. De gehele presentatie  is dan in handen van Jean Paul Klinkers.

En dan nog een 3 daags feest in de grote feesttent op het Sint Willibrordusplein op 5/6/7 april met de carnavalstoet op zondagnamiddag 07 april.  Op zaterdag 06 april zal in de namiddag alles in het teken staan voor de jongere carnavalisten in de feesttent met shminkstand, pannekoeken oppeuzelen gezellig dansen, springen en lachen met een kindershow en hoogtepunt zal zijn een heuse rondrit met een echte carnavalswagen door het centrum van Heusden.
Op vrijdagavond en zaterdagavond zal optredens en bal doorgaan.
Een heel gevarieërd programma in het voorjaar van 2024 voor de SLAMRIDDERS