zondag 14 januari 2024

Nieuwjaarsdrink in residentie De Kapelanijen


Op zondag 14 januari 2024 organiseerde de residentie De Kapelanijen een nieuwjaar drink voor haar bewoners. De bewoners werden getrakteerd op warme soep, gl├╝hwein en hotdogs.
De tuin was sfeervol verlicht met vuurkorven en de kerstverlichting aan de terrassen werd nog eens aangestoken voor deze gelegenheid. Nieuwjaarswensen werden uitgewisseld en maar er werd met mate gekust en geknuffeld omwille van covid en de vele verkoudheden. Betty bracht haar traditionele speech en wenste de nieuwkomers in onze residentie welkom en wuifde de huurders die weggaan uit. Ze benadrukte dat deze samenkomsten de goede sfeer en de verstandhouding onder de bewoners bevordert. Zij wenste iedereen alle goeds maar toch vooral een goede gezondheid voor het nieuwe jaar. Ook een dankwoord werd uitgesproken voor iedereen die voor en achter de schermen zich inzet voor De Kapelanijen.
Het was een gezellige bijeenkomst om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Iedereen werd al vast uitgenodigd voor de zomerbarbecue. Dank aan Lodewijk Mentens