zondag 28 januari 2024

Nieuwjaarsdrink bij VHZ.

Het kon nog net, de nieuwjaarsreceptie van de Verenigde Handelaars Zolder.
Een dertigtal handelaars met partner kwamen meevieren.

 Veronique Baggermans voorzitster van VHZ deed haar nieuwjaar speech in debat met Schepen Isabelle Thielemans. Beide zette hun plannen uiteen voor het komend werkjaar. Veronique dankte iedereen om al het enthousiasme dat ze terug vindt in de leden van VHZ. Volgend jaar zullen ze uitpakken met acties om de handelaars in de kijker te zetten.

De acties voor volgend jaar zullen zijn : een Paasactie, Moederdag, het Foodtruckfestival, een verassingsactie, de dag van de klant, Sinterklaas en de eindejaaractie. Hier zullen de handelaren zeker hun handen vol aan hebben.
Schepen Isabelle benadrukte inderdaad de enthousiaste positiviteit die ze ervaart bij de VHZ. Ze benadrukte dat er ook dit jaar rekening zal gehouden worden met de handelaars en dat ze ernaar uit kijkt om het volgend jaar met hen samen te werken. Ze vertelt dat er een beleidsplan voor de handelaren zal opgesteld worden voor de volgende legislatuur, wat een voorbarige belofte is gezien er eerst nog verkiezingen moeten komen. Foodtruck Wrap ’n Roll stond na het officiĆ«le gedeelte klaar met de lekkerste wraps van Heusden-Zolder. Dank aan Linda Graulus voor het verslag en de foto's