zondag 7 januari 2024

Kerstborrel Blauwe Wijk vzw 2024


Een kale bedoeling zou je denken, bij de traditionele Winterborrel van de Zolderse Blauwe Wijk organisatie. Maar niets is minder waar. En alles heeft een reden. Hun Kerststal, is bij de laatste storm gaan vliegen. Waardoor hun bestuursleden moesten improviseren. Om het hun buurtbewoners, het zo aangenaam mogelijk te maken.

Dat deden ze wonderwel. Met wat meer attributen en verlichting, en hun spekoven als warmtebron. Inwendig en uitwendig een genoegdoening voor iedereen. Doe daar hun variatie aan verschillende borrels, warme verse soep, choco, en gl├╝hwein bij, dan was er weer voor ieder wat wils.
Hun blauwe gemeenschap werd weer vertroeteld. Door een collectief sterk bestuur, die hun jaarwerking hiermee van start schieten, met tal van evenementen. Als inwoner van De Zolderse Blauwe wijk, is het fijn vertoeven. Zelfs een groepsaankoop van huisbrandolie zit in hun programma. Maar de hoofdvogel voor 2024, zal hun 25 jarig bestaan zijn tijdens de viering van hun Lentefeest . Aan hun inzet, zal het slagen daarvan niet liggen. De afwezigen, gaan groot ongelijk krijgen. Wordt zeker vervolgd! (TS)