vrijdag 15 december 2023

WINTERWONDER de warmste kerstmarkt aan 't Weyerke

Vanavond was het dan zover de  "" WINTERWONDER, DE WARMSTE KERSTMARKT AAN T WEYERKE "" mocht weeral plaatsvinden op het domein van 't Weyerke.

Het was een ideale gezinsuitstap wel koud maar door de wandeling en de vuurtjes en de standjes met koffie, chocomelk, jenevers, kindercocktails glüwhein, thee, verwenchoco’s, veel soorten bier, mojito en cava was je al snel opgewarmd. Maar voor de liefhebber waren er ook heel wat lekkers: Brusselse wafels, pannenkoeken, warme soep, spaghetti, croques monsieur, spekfakkels, poffertjes, hot-dogs, wafels op een stokje, chocolade, dit alles op het domein vanaf 17u werd een feeëriek kerstdorp gebouwd. Lichtjes, houten kraampjes met originele cadeautjes, een draaimolen voor de allerkleinsten, een biercafé, winterse hapjes en drankjes,...

Doe daar nog de gezellige kerstverlichting aan de houten kraampjes bij en de leuke  originele cadeautjes die je er  trof maar ook de enthousiaste teams én een meet & greet met de Limburgse reddings- en therapiehonden bovenop en dan krijg je de ideale gezinsuitstap. 
PRACHTIG om op zulke mooie avond te zijn met gezelligheid en sfeer  tussen allemaal lieve en warme mensen.
Dank aan David Amgad voor de foto's, verslag door Rudi Coomans