zaterdag 23 december 2023

Pooltornooi in cafe ’t Kuipke.


De tweede editie van hun pooltornooi, is al enkele dagen gaande. Een tornooi onder zijn klanten, wat nu ook de officiële regels hanteert. En dat brengt mooie wedstrijden teweeg, met verrassende uitslagen. Onder amateur liefhebbers. Niets wetende bezoekers aan het café, genieten mee van de sfeer. Maar ook zij, moeten hun emoties in toom houden. Want de beste stuurlui, staan altijd aan wal. Maar ook dan, blijft de sfeer, super.

Het einde van de poules zijn al in zicht. Bij de enkels- én de dubbelmatchen. Waardoor de finales vroeg in 2024 zullen volgen. Spelers dagen elkaar uit via Whatsapp, rekening houdend met de sluitingsdagen tijdens de feestdagen en familiale toestanden. Maar ook dat, loopt vlotjes.

Niet iedereen doet mee aan dit tornooi om te winnen. Deelnemen, is voor hen echt belangrijker dan winnen. Café ’t Kuipke zou hier een prijs kunnen verdienen, door alleenstaanden op te vangen tijdens deze dagen, met het organiseren van een pooltornooi . Rusthuis Bloemelingen is vlakbij. Hun bewoners die dagelijks op de koffie komen leven op, van de positieve vibe die er speelt . Hun uitbaatster Heidi is hun topfavoriet, en kan zich gerust meten met de mannen. Ook in het dubbelspel, is een knappe deerne nog in de running.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor mooie wedstrijden. Veel sfeer. Aangename energie, als speler en supporter. Als neutrale bezoeker, zeker de moeite waard, om begin volgend jaar een kijkje te nemen in café ’t kuipje, voor de pijnlijke finalerondes. Tot we de uiteindelijke winnaars bekent maken. Tot dan… (TS)