donderdag 28 december 2023

Kersttoernooi DC Classic 26


Dartsen is echt populaire niet alleen op TV maar ook met de wedstrijden hier in de buurt georganiseerd. Zoals gisteren in Café De Kompel in de Pastoor Paquaylaan 121 waar DC Classic 26 hun jaarlijkse kersttoernooi mocht plaatsvinden.
De wedstrijden werden in kersttenue gespeeld door 24 mannen en 8 vrouwen. Heel het cafetaria werd hiervoor aangepast in een dartsclub en dan werden de vele wedstrijden op hoog niveau gespeeld. Prachtig pijltjes werden er gegooid zowel door de mannen als de vrouwen, door dit te doen groeit de competiviteit onderling, je krijgt hechtere vriendschappen en ze leren beter om samen te spelen wat naar de wedstrijden toch belangrijk is.

DC Classic 26 is zo enkele jaren nog maar bezig en heeft toch al heel wat leden, de club is nog in volle groei en bij de wedstrijden zijn er al 4 competitieploegen. Dus heb je interesse kan je steeds bij deze club DC Classic 26 aansluiten en de club zegt ook dat in 2024 er een groot toernooi voor klein en groot zal plaatsvinden. Dank aan Niels Panis voor deze mooie foto's