donderdag 21 december 2023

DAC mochteen cheque van 1189 euro ontvangen van ‘vrienden van de security’.


Vandaag mocht DAC een mooie gift van 1189,97 euro ontvangen van ‘vrienden van de security’.
Deze vereniging deed security op festivals. Omdat zij er nu mee gestopt zijn, wilden ze het geld dat ze hier nog van hadden schenken aan een goed doel. Zo kwamen ze bij ons terecht.

Wij zijn momenteel aan het sparen voor een fun-train. Dit is een uitbreiding op een elektrische duofiets, zodat er meerdere personen kunnen meefietsen. Op termijn willen we dan ook bekijken wat onze DAC-fiets kan betekenen in het straatbeeld van Heusden-Zolder. Onlangs organiseerden we hier al een wafelverkoop voor, dat ons al een mooie opbrengst bezorgde.

Met deze gift komen we weer een stapje dichter bij de aankoop van deze ‘fun-train’. Enkele leden van deze vereniging kwamen vandaag een cheque overhandigen. We ontvingen hun met een hapje en een drankje. Dankjewel voor deze mooie gift!

DAC is een dynamisch activiteitencentrum dat bijdraagt tot een inclusieve samenleving, een plaats waar je je talenten kan ontdekken en kan komen inzetten. Je vindt ons terug in de Kapelstraat in Heusden-Zolder. Hier vind je ook onze geschenkenwinkel Atelier Idee terug en sandwichbar Picobello, waar we reeds een mooie inclusieve samenwerking mee hebben.

Bezoek de website KLIK HIER Met veel dank aan Sofie Neuteleers