zaterdag 2 december 2023

18de Michel Wanten Cup op 01+ 02+ 03 December

De 18de Cup Michel Wanten komt stilaan korterbij.  
Het is een ploegenwedstrijd, maar individuele deelname is ook mogelijk. 
De wedstrijd is verdeeld in verschillende categorieën en gaan door op zaterdag 02 december &  en zondag  03 december in de Velodroom gelegen in de Kerkstraat 151 te 3550 H|Z tel. 011 12 30 17   

Een ploegenwedstrijd toestelturnen meisjes mét internationaal karakter. Individuele deelname is uiteraard ook mogelijk. Een vriendschappelijke wedstrijd voor zowel jeugd, junior en senior gymnasten met op zondag toestelfinales voor jeugd (cat2), juniors en seniors. Deelnemende delegaties kunnen ook hun jongste gymnasten de mogelijkheid geven om wedstrijdervaring op te lopen op zondagvoormiddag. De 18e Cup Michel Wanten zal plaatsvinden op 02 + 03 december 2023. Om het aantal aanwezigen op de wedstrijdvloer te beperken zullen we elke wedstrijd nog eens onderverdelen in korte sub-wedstrijden.  
Indien gewenst is er een mogelijkheid tot podiumtraining op vrijdag 1 december. Graag dit tijdig doorgeven zodat we indien nodig een planning hiervoor kunnen opmaken.Op vrijdag is er ook de mogelijkheid tot een podiumtraining.Alle informatie ook te vinden op www.cupmichelwanten.com/   Dit is onze 8ste internationale wedstrijd met deelnemers uit Italië, Engeland, Duitsland, Nederland, Luxemburg en België.
Inwoners van Heusden-Zolder krijgen GRATIS toegang!