donderdag 23 november 2023

NeXt: Dé nieuwe partij in Heusden-Zolder met lijsttrekker Yasin Gül


Klaar voor de toekomst en 100% inzet voor alle inwoners van Heusden-Zolder! Dat is NeXt, de gloednieuwe partij voor een beter Heusden-Zolder. In een diverse, groene en toeristische gemeente als de onze hebben we nood aan beleidsmakers die de inwoners op de eerste plaats zetten. NeXt zet in op samenhorigheid, op kansen, op rechten en plichten,

NeXt staat voor verbinding tussen u en ik en tussen onze dorpskernen.
De partij, die vandaag boven het doopvont wordt gehouden bundelt de krachten van nieuwe geëngageerde mensen met ervaring en standvastigheid, waar het belang van de inwoners centraal staat. Geen loze woorden, geen grote uitspraken, maar er elke dag staan om van onze gemeente terug topgemeente te maken, waar de inwoners van élke straat in de spotlights staan.
Als lijsttrekker zetten we in op onze huidige schepen van o.a. milieu en voorzitter van het Bijzonder comité voor de sociale dienst, Yasin Gül. Zijn jarenlange aanpak, dicht bij de mensen, met een luisterend oor en oplossingsgerichtheid is hij het juiste uitgangsbord van onze filosofie. Het is duidelijk dat hij infrastructuur en ondernemerschap een warm hart toe draagt.
Yasin zal met voorzitter Philippe Beeckmans, als lijstduwer, een frisse wind naast zich krijgen.
Philippe is iemand die steeds de inwoners op de eerste plaats zet en van eerlijkheid, (verkeers)veiligheid en correct afvalbeleid topprioriteiten maakt. Op de tweede plaats hebben we met Jara Indeherberg een gewezen leerkracht, die ‘taalarmoede’ steeds bestreden heeft, met de juiste voeling en gedrevenheid die in onze multiculturele gemeente nodig is, om kansarmoede aan te pakken.

Ook de jongere generatie wordt niet vergeten! Met Loris Schepers Bedin hebben we iemand in ons midden die jeugd ademt en het verenigingsleven wilt doen heropleven. Met deze tandem en samen met ons divers en enthousiast team zal NeXt een positief alternatief bieden aan de inwoners die terug willen gaan naar de essentie en dat zijn juist ónze inwoners!