woensdag 29 november 2023

Het bedrijf isola uit Tongeren ondersteunt het Vogel- & Zoogdierenopvangcentrum.

Mevrouw Winde Bostyn, Marketing Manager van het bedrijf isola uit Tongeren, legde ons uit hoe dat het bedrijf een wedstrijd onder de personeelsleden had georganiseerd. De werknemers mochten in het totaal 8 goede doelen voorstellen en promoten, en daarvan werd het goede doel van de winnaar met de meeste stemmen beloond met een financiĆ«le steun van 2.500 €.

Het was dhr. Andre Dammen, Technisch Commercieel Adviseur van isola die op de proppen kwam met ons Opvangcentrum als goed doel. Zijn enthousiasme en lof over de werking in de praktijk van ons Opvangcentrum was zo groot dat hij een uitgesproken en heel grote meerderheid aan stemmen voor zijn goed doel binnenrijfde!

Tijdens de overhandiging van de cheque toonden we onze voorraad grote gewikkelde pakken hooi. Gebruikmakend van onze tractor of met onze graafmachine worden zulke pakken enkele keren per week in de verschillende hooiruiven van de paardenweiden verdeeld. Nu we al een poos meer dan 30 paarden te gelijker tijd huisvesten, kan het gebeuren dat door onderlinge competitie een paard niet mag mee-eten aan zo’n grote ruif. Maar de paarden die wij over de vloer krijgen zijn meestal uitgemergeld en zij moeten 24 uur/dag hooi ter beschikking hebben. Daarom kochten we 7 ruiven bij; voor elk van onze weide 1 extra. De 2.500 € ondersteuning door isola uit Tongeren is dus van harte welkom en voorzeker goed besteed. Dank aan Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum Heusden-Zolder voor deze info en foto's