zondag 19 november 2023

BENEFIET "" Buurten voor BENJALIEN "" in UBBERSEL


Zaterdagavond stond in het teken voor de benefiet ten voordele van ""BENJALIEN"" in zaal Sint Hubertusgilde in Ubbersel. Heel wat volk zakte dus af naar deze gelegenheid om een leuk feestje te bouwen en om Benjalien te steunen.
Benjalien is een dagopvang in Ubbersel voor personen met een beperking, die zo dan 6 dagen op zeven mogen genieten en deelnemen aan de activiteiten. De mensen die zich inzetten voor  deze werking willen het omvormen zodat het een echte thuis kan worden voor de bewoners.
Deze avond zelf kende veel succes alles begon in de vroege avond (19u30) met een life optreden van de charmezanger Franky die vele Vlaamse schlagers te gehore bracht en op veel succes mocht rekenen van het aanwezige publiek. Tussendoor nam DJ Erwin alles even over  zodat de cover-rockgroep Silk Stalkings zich kon installeren en verscheen op de podia. Al snel had deze covergroep het publiek op handen en ze brachten de ene hit na de andere en aan sfeer en gezelligheid was er zeker geen gebrek. Na dit optreden nam DJ Erwin het weer over en de ambiance kon verder gaan.
Ook een hartelijke dank aan ""BUURTEN voor BENJALIEN "" de buurtbewoners hebben zich goed ingezet hiervoor.
Dank aan Frederique Jamart voor de foto's