zaterdag 21 oktober 2023

‘TOCHT DOOR DE HEL’ De 3de editie van de jaarlijkse Halloweentocht


GO! Next BS De Schans - De Luchtballon 

De duisternis viel over Heusden - Zolder terwijl de derde jaarlijkse Halloweentocht van GO! Next BS De Schans - De Luchtballon tot leven kwam op zaterdag 21 oktober 2023.

Deze derde editie was bijzonder, want voor het eerst werkten we met tijdsloten, geïntroduceerd na het enorme succes van voorgaande edities. Het doel was om alle deelnemers een soepele en beter georganiseerde ervaring te bieden.

Het weer was dit jaar een uitdaging met wat regen, maar dat kon de opwinding en het enthousiasme van de deelnemers niet temperen.

Er waren tal van enge gebeurtenissen te beleven op het domein van onze school, gaande van: ‘Barbies’, ‘Duivels’, ‘Heksen’, ‘Winnie the Poeh’, ‘Freakshow’ tot een radioactief huis waar de geïnfecteerden transformeerden tot angstaanjagende wezens.
Er waren wel blije gezichten, maar er was vooral veel gegil terwijl deelnemers zich door onze enge en betoverende scènes bewogen.

De Halloweentocht van BS De Schans - De Luchtballon is steeds weer een evenement dat iedereen dichter bij elkaar brengt.
Als school zijn we enorm trots op hetgeen wij samen met het voltallige team van BS De Schans - De Luchtballon hebben verwezenlijkt.
Dit evenement is groots, vergde de nodige voorbereidingen en we kunnen en mogen fier zijn op wat de juffen, meesters en personeelsleden van onze school hier opnieuw hebben laten zien.
Want iedereen, zowel klein als groot, heeft samen intens genoten van de Halloweentocht, waarbij ze allemaal de nodige uitdagingen hebben overwonnen en een onvergetelijke dag hebben beleefd.
Op naar de volgende TOPeditie! Dank aan Kristof Gilis voor het verslag en Frederique Jamart voor de foto's