donderdag 26 oktober 2023

Morgen kan je de officiële opening meemaken van de VELODROOM

Je kan weer een feestelijke avond meemaken met de officiële opening van de afgewerkte en operationele velodroom die je dan morgenavond kan bewonderen.
Tijdens het officiële openingsgedeelte (17u15) schetsen minister van Sport Ben Weyts, burgemeester Mario Borremans, voorzitter van de velodroom Jan Peumans en bezieler Marc Wauters in een panelgesprek het belang van de velodroom voor de gemeente, de provincie en het pistewielrennen in Vlaanderen.
Hierna zal met een druk op de knop de velodroom officieel onthuld worden. Iedereen is welkom ....

Vanaf 20u kan u je het sportieve programma bijwonen, met demonstratiewedstrijden en baanrecords. Om Lindsay De Vylder, Noah Vandenbranden, Gianluca Pollefliet, Julie Nicolaes en Valerie Jenaer zullen op de piste aanwezig zijn. In deze demowedstrijden en siciplines zullen alle onderdelen aan bod komen: van een sprintduel bij de vrouwen of de mannen, over een demo ploegkoers met Eric Schoefs als gangmaker, tot baanrecords vliegende start.
Kortom gezegd een boeiende avond  in onze VELODROOM zorg dat je er tijdig bent want VOL=VOL, Dit is het volledige programma

Programma:
16u30: deuren open voor de pers voor een verkenning van het complex + kennismaking met de
            verschillende faciliteiten (de turnhal, de sportvloer, Energy Lab, de fietsopleiding, de fitness, ...)
17u15: start officiële gedeelte
18u: deuren open voor publiek + start vrije rondleiding doorheen het gebouw
20u: start sportief programma