dinsdag 3 oktober 2023

American Festival NASCAR Finals op 14 |15 oktober

Het American Festival NASCAR Finals dompelt Zolder onder in een op en top Amerikaans sfeertje. Vier races in twee dagen met bumper aan bumper gevechten van stoere Amerikaanse power cars. De NASCAR bolides stellen de piloten voor de puurste race-kick: 400 pk aan puur vermogen zonder elektronische hulpmiddelen! Jong en oud genieten van foodstands, souvenirs, all American music.

Ook wordt de finale manche gereden van het Belcar Endurance Championship. Bij de GT’s zien we Porsche, Audi, Lamborghini Super Trofeo, Ferrari Challenge en andere wagens strijden voor de zege. Bij de touringcars zal er wellicht een hoofdrol zijn voor BMW.

De Belcar Skylimit Sprint Cup is een korte knalspurt over 30 minuten, wat garant staat voor inhaalmaneuvers door de deelnemende toerisme wagens. Het is een initiatief van Circuit Zolder en Skylimit Events met de ambitie om uit te groeien tot dé instapklasse in de Benelux.

Ben jij in het bezit van een Amerikaanse auto, motor of truck?
Become part of the show tijdens onze American Car, Bike & Truck Show!
Deelname is mogelijk na inschrijving via deze inschrijfpagina.

Ten slotte wil je de viering van 70 jaar Corvette ism Roadhouse Classics niet missen. Je zal er de verschillende modellen van door de jaren heen kunnen bewonderen.

Tickets:  KLIK HIER
zaterdag: € 25,00 VVK/ € 35,00 Kassa
zondag: € 25,00 VVK/ € 35,00 Kassa
weekend: € 40,00 VVK/ € 50,00 Kassa
Camping mogelijk
14/10/2023 - 15/10/2023 meer info via www.circuit-zolder.be 
Dank aan Joseph Bams voor deze archieffoto's