zondag 3 september 2023

Gouden Bruiloft Gilbert en Marleen Vrancken - Bosmans

Begin jaren 70, gaven twee zielsverwanten hun intenties, Kerkelijk, en Wettelijk waar. Een unicum in moderne tijden, maar anno 2023 mogen Marleen en Gilbert hun Gouden huwelijk vieren.

Hun huwelijk werd bezegeld met twee knappe dochters, waar Marleen beroepsmatig om kommerde. Gilbert werkte als mijnwerker, en was sociaal en politiek ge├źngageerd. Tot zelfs schepenen van de Gemeenteraad in Heusden-Zolder. Hun vrije tijd besteden ze nu voornamelijk aan kleinkinderen en vrijwilligerswerk, en aan hun mooie tuin. De geburen versierden deze dan ook feestelijk.

Zij, vrienden en familie, waren dan ook allemaal op post, om het Gouden Bruidspaar in de bloemetjes te zetten. Een paar dagen later dan wel. Zodat ook Burgemeester Borremans van de partij kon zijn.
En dat was hij ook. Met een oorkonde van onze Koning en Koningin om ons Gouden paar te vieren, en tal van andere cadeaus. Wij wensen Marleen en Gilbert Vrancken-Bosmans, dan ook nog vele gezonde en vreugdevolle jaren toe! (Tekst en foto’s Tony Sempels)