donderdag 21 september 2023

FERM Eversel organiseert FERMborrel.Vanavond in de feestzaal van ST Baaf in Eversel werd door de vrouwenvereniging FERM een FERborrel georganiseerd. Gerda Beutels heette alle leden welkom en maakte ven de gelegenheid gebruik om een jaaroverzicht te geven.

Van dit moment werd tevens ook gebruik gemaakt om de uittredende bestuursleden te bedanken en een bos bloemen te overhandigen. Maar eer het zover was werden drie dames van het nieuwe bestuur voorgesteld. Het zijn Elke Goris, Tessa Leten en Katrijn van Dessel. Zij worden achter de schermen bijgestaan door uittredend bestuurslid Godelieve Swinnen en Gerda Beutels.

Daarna was het moment gekomen om alle gewezen bestuursleden te bedanken voor hun jarenlange inzet. Zo kregen Maria Schroyen, Agnes Vanderweyen, Emma Beutels, Lisette Raymakers, Lutgarde Ruelens, Marina Hermkens, Godelieve Swinnen en Gerda Beutels uit hande van de nieuwe bestuursleden een mooie bos bloemen overhandigd.

Tijdens een korte pauze werden de hapjes op de tafels geserveerd. Na deze pauze werd het nieuwe programma voorgesteld. Op dinsdag 17 oktober is er "gerechten klaar in dertig minuten", op zondag 22 oktober is er de "Appelbabbel" , op donderdag 30 november is er een crea avond, Op 14 december kan je er terecht voor een chocolade workshop en op de volgende data is er het "handwerkcafé op woensdag 27 september, 11 en 25 oktober, 08 en 22 november, 06 en 20 december telkens te beginnen om 19 uur. Met veel dank aan Joseph Bams voor verslag & foto's