zaterdag 16 september 2023

EMX for Kids op Helzold.


Vandaag was er heel wat ouders  en sympathisanten komen opdagen  in het Helzoldstadion om "" EMX For Kids "" te komen aanschouwen en op de voet alles te volgen. Zo werden er 22 MXKids verwacht in de voormiddag en nogmaals 22 MX Kids in de namiddag . Ze kregen  uitleg over de motors en hun werking en hoe ze best kunnen rijden en bochten nemen. Vooral werd er veel vertelt over de veiligheid voor hun zelf maar ook de collega motorrijders. Voor de kinderen zelf was dit een hele belevenis en ze genoten allemaal en zij zaten met een glunderend gezicht op die motors.
In totaal was vandaag dit tussen  10u00 tot 17u00, dus 1 groep in de voormiddag en een groep in de namiddag omdat de batterijen tussendoor volledig moeten opgeladen worden. Deze jeugd werd dan ook verwacht werd in het Hezoldstadion georganiseerd in samenwerking met Motorsport Vlaanderen.
Het SpeedwayCafé was open en er is eten en drinken te verkrijgen voor iedereen die aanwezig was, maar vooral de drank was in trek met dit zonnige weer.
 See you in Helzold.