zondag 17 september 2023

ALONG COMES MARY VIERT 15 JAAR


Vorige vrijdag vierde 'Along Comes Mary' hun 15 jarige verjaardag met een swingend feestje in de Zwarte Zaal van cc Muze. Verschillende gastmuzikanten, waaronder Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), waren ook van de partij.
Dank voor de foto's aan Herman Eerdekens

ALONG COMES MARY VIERT 15 JAAR
Rock 'n roll feest met 'Whole lotta shakin' goin' on'
MUZE loves Along Comes Mary en vice versa. 15 jaar geleden werd ACM opgericht en sinds het prille begin vond de band een plek in uw favoriet cultuurhuis. Al 15 jaar kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Meer dan 1000 optredens, 1001 paar versleten blue suede shoes en 3000 potjes brillantine verder wordt dit gevierd met een reeks verjaardagsconcerten. Jukebox hits, stomende rock ’n roll en singles waar-net-dat-tikkeltje-meer-stof-op-lag passeren de revue in een avond die bol staat van nostalgie, passie en energie.

 Dans mee op de grooves van Lee Hazelwood, Irma Thomas en gevierde kleppers als Ray Charles & Sinatra. Proef de bourbon van John Lee Hooker, ruik het stof uit de Sun Studio, wordt beneveld door de haarlak van Brenda Lee. Kortom, get a natural high met de piekfijne zang van Marij Hulsmans, de stomende gitaar van Fabio Cannini, de groovy sax van Jorre Reynders en de vette contrabas van Rob Vanspauwen. Het verjaardagsconcert mocht plaatsvinden in de zwarte zaal van MUZE 
www.alongcomesmary.com