donderdag 21 september 2023

2de editie met hondenbar tijdens foodtruckfestival Chefs on Wheels

Nu zaterdag 23 september en zondag 24 september is het de tweede editie van het foodtruckfestival voor baasje en hond. Locatie is het mooie domein Bovy in Heusden – Zolder. Dit concept is uniek in Vlaanderen en is een samenwerking tussen de organisatie van Chefs on Wheels en de hondenbar on tour.

Wij werken specifiek samen op dit domein weet zaakvoerder van de hondenbar Stefan Vranckx. Een rustige site met veel parking, diverse bewegwijzerde wandelingen en twee mooie losloopzones. We verkopen vooral beleving voor gans het gezin. Gezien het mooie weer verwachten wij ook ruim 1000 honden met hun baasjes op 2 dagen.

Beleving voor gans het gezin, dus ook de hond!
De organisatie van Chefs on wheels voorzien een 15 tal foodtrucks en trendy terras. Baasjes kunnen genieten van het vele lekkers en live optredens. Voor de kids is er de nodige animatie en clowns. Wij van de hondenbar voorzien lekkers voor de viervoeter , samen op de foto in onze selfiebox, worsten zoeken in ballen bad en lekker wandelen. Tot slot trakteren wij op hondenbier en de introductie van honden ijsjes in zes verschillende smaken.

200 gratis pintjes bier voor ….de honden!
Voor alle duidelijkheid, dit heeft niks met bier te maken. Het is een kippen en rund bouillon met extra antioxidanten .Lekker en gezond voor elke hond! Deze actie staat in het kader van onze 4 jarig bestaan. Om drukte en stormloop te vermijden worden er elk uur een aantal flesjes bier gratis uitgedeeld.

Hondenijsje uit Berlijn met een koekje uit Venetiƫ, afgewerkt met popcorn uit Londen
Drie wereld steden op een bordje voor de hond? YEP!
Honden ijsjes, en vooral om zelf te maken, bestaan al langer. Alleen hebben wij daar geen goede ervaring meer omdat heel wat honden dit niet lusten. Reden is dat alle aanbieders werken met enkel fruit smaken. Wij voorzien 6 smaken ijsjes dit weekend. Het vlees (rund) , gevogelte (kip) en vis (garnalen & zalm) is voor minstens 4 % vers aanwezig in het ijsje. Een test met 400 honden was goed voor 399 tevreden klanten. De presentatie op een pastel blauw bordje maakt de beleving af. Enkel volgend weekend te koop voor slechts € 3.50. Volgende zomer zijn wij te vinden in de buurt van ijsjeswagen voor mensen.
Praktisch
GPS locatie is: BelgiĆ« | Heusden – Zolder | Galgeneinde 22
Zaterdag 23 september : van 14.00 uur tot 22.00 uur.
Zondag 24 september : van 12.00 uur tot 22.00 uur.