zaterdag 19 augustus 2023

Wegenwerken Ringlaan/Beekbeemdenhof schieten aardig op


De wegenwerken Ringlaan schieten aardig op en deze werken zullen normaal tegen begin van het nieuwe schooljaar klaar  zijn. Afhankelijk van de weeromstandigheden natuurlijk. Men kan de Ringlaan NIET oprijden kom je van de richting Houthalen. Je kan dan best de omleiding volgen Stationsstraat > Mommestraat > Molenstraat, of de plaatselijke omleidingsborden blijven volgen.

Het wegdek zal aangepakt worden, net als het kruispunt Ringlaan met het Beekbeemdenhof. Hier zal een oversteekplaats voor de fietsers en voetgangers gemaakt worden en er zullen dan ook definitieve verkeerslichten komen en die moeten zorgen dat zowel de voetgangers als de fietsers een veiliger gevoel krijgen met het oversteken van deze drukke Ringlaan. In dezelfde periode zal dan een tweede aannemer starten met de aanleg van de parking aan de digitale sportzaal van Zolder en als de weergoden het toelaten zullen al deze werken klaar zijn tegen het begin van het nieuwe schooljaar.

Dus voor de Zoldenaren en buurbewoners het wegdek Ringlaan => Beekbeemdenhof => Kuipersstraat zal afgesloten zijn van 07 augustus tot en met 31 augustus. We kunnen ook nog zeggen dat de plaatselijke handelaars bereikbaar blijven tijdens deze werken via
* Stationsstraat > Mommestraat > Molenstraat
* Sluisbamd => Ringlaan
* Sluisbamd => Pironlaan => Dorpsstraat Foto's met dank aan RB Fotografie