zondag 13 augustus 2023

Mathiz Tielens mag de Belgische driekleur aantrekken met het BK in Denderleeuw

Mathiz reed deze voormiddag een zeer snelle tijdrit, hij reed met een gemiddelde snelheid van 42km/uur. Na zijn aankomst bleek dat Mathiz de snelste tijd had geklokt, toch moest hij nog enkele renners wachten voor hun tijd te weten. Maar als iedereen binnen was mocht Mathiz de snelste tijd gereden hebben op het parcours in Denderleeuw en nu mag hij de trui met nationale driekleur over zijn schouders trekken bij de U13. PROFICIAT Mathiz
Dan tegen de avond was er nog het BK op de weg, Ik voelde dat mijn benen goed voelde  dus kon ik al van in het begin goed mee rijden met de kop in het  peloton. Maar pech loerde om het hoekje en ik reed lek in de derde ronde. Jammer maar dat hoort ook bij koers maar ik was al tevreden met de Belgische Driekleur tijdrijden en de goede benen in de avondrit. Dank aan Mathiz voor info en foto