vrijdag 18 augustus 2023

INWONERS HEUSDEN-ZOLDER GRATIS TOEGANG OP DE 24 Hours of Zolder

Eind augustus is het traditioneel de 24 Hours of Zolder die in het 60jarige bestaan van het Circuit ook dit jaar al aan zijn 45ste editie toe is. Het belooft een bijzonder spannende editie te worden en hopen opnieuw jullie voltallig te verwelkomen. Naast het sportieve luik zal er wederom in de paddock, langs de Oto Bar, een feestzone worden ingericht die voor iedereen binnen het domein gratis toegankelijk is.

Tijdens de parade op woensdag 23 augustus zakken we onder politiebegeleiding af met alle deelnemende voertuigen en piloten naar het Heldenplein in Zolder centrum.
We starten omstreeks 15u30 op P69 en volgen de route Terlaemenlaan, Ubbelstraat, Meylandtlaan, Boekterheide, Elf Novemberstraat en Bieststraat. De voertuigen zullen op het plein blijven staan tot + 19u00. We keren terug via de Bieststraat, Onze-Lieve-Vrouwstraat en Terlaemenlaan. Op het Heldenplein zullen de wagens onderworpen worden aan een technische en administratieve controle en worden in het gemeentehuis de verplichte briefings gegeven aan alle piloten en teamchefs. Hierdoor zullen alle piloten aanwezig zijn en kan iedereen kennis maken met de helden van onze koninginnenwedstrijd. De start van de 24 Hours-race zal op zaterdag 26 augustus om 16u00 plaatsvinden.
Dank aan Joseph Bams voor de foto