vrijdag 25 augustus 2023

45ste 24H. Zolder => wat kan je allemaal gaan bekijken en beleven


Vandaag zaterdag zullen de officiele plechtigheden plaats vinden op circuit Zolder dat vooral in het teken staat van de 45ste editie 24 Hours of Zolder!!!

Ben je steeds vroeg uit de veren dan kan je al vanaf 08u00 terecht op circuit voor de pitwalk die je kan beleven tot en met 08u50. Je kan alles en iedereen zien in de boxen.
Op het middaguur kan je  voor handtekeningen, foto's of een vlotte babbel met de piloten naar de paddockzone 2 trekken en daar zal je piloten, mechaniekers, en teamleden kunnen bewonderen.
Is dit nog niet voldoende dan kan je het museum gans het weekend door bezichtigen en genieten van aandenken van grote  & beroemde piloten die ooit ons circuit aandeden. 
Paddockzone 5 staat dan  Petrolheads waar je al de dreamcars kan bezichtigen in plaatsnemen gans het weekend door. En voor onze kleinste is er dan de kidsvillage die zaterdag open is tot 20 uur en zondag tot 17 uur.

Er worden tussendoor toch ook wat wedstrijden gereden voor de bezoeker al in de sfeer te brengen
We sommen even op de Historic Monoposto Racing dat vooral oude formule 1 wagens zal laten racen met de unieke uitlaten van destijds. Sprinten en toerwagens met de Belcar Skylimit Sprint Cup en dan tegen 16 uur zal iedereen gespannen rondlopen voor de start van de 45ste editie 24 Hours of Zolder.
Gans de nacht door racen en tussendoor zullen er feestjes zijn in de speciale feesttenten die er opgesteld staan. Je kan ook genieten van de TOPRADIO een party met Dj's Koen & Jeroen
Dit alles is geheel GRATIS voor de inwoners van de gemeente Heusden-Zolder op vertoon van de ID-KAART. Foto's met dank aan RB Fotografie
GENIET VAN DEZE 45ste EDITIE 24 HOURS OF ZOLDER