dinsdag 18 juli 2023

Zomeractie MijnMarkt krijgt upgrade

Tijdens de zomervakantie zet MijnMarkt haar bezoekers die met de fiets komen, extra in de bloemetjes met een leuke fietsbel. Bij de eerste editie vonden dan ook heel wat fietsers hun weg naar onze fietsstalling aan de Koeltorenlaan. Het onverwachte succes zorgde er echter voor dat niet iedereen met belgerinkel naar huis ging.

“We zijn een beetje slachtoffer van ons eigen succes”, vertelt marktleider Jonas Lenaers. “Op een mum van tijd was onze voorraad volledig uitgeput en gingen aardig wat fietsers helaas met lege handen naar huis. Een verkeerde inschatting die we zeker en vast rechtzetten bij onze volgende zomeredities”.

Tijdens MijnMarkt van 26 juli vatten onze collega’s opnieuw post aan de bewaakte fietsstalling aan de Koeltorenlaan. Wie op zijn stalen ros naar de markt afzakt, krijgt een leuke totebag. Tijdens de editie van 9 augustus worden fietsers verwend met een mooie retro mok, uiteraard voorzien van een leuk design. Snel zijn is de boodschap, want onze voorraad is uiteraard niet onbeperkt. De eerste 400 fietsers worden beloond voor hun inspanningen.

De laatste zomer-MijnMarkt sluiten we af zoals we begonnen zijn. Schepen Isabelle Thielemans: ”Tijdens de editie van 23 augustus staan we er weer met onze fietsbellen. Speciaal voor de gelegenheid is het design van onze fietsbellen ook helemaal in thema van onze MijnMarkt. Het wordt een collector’s item, dus ook hier is snel zijn de boodschap!”

MijnMarkt ligt in de schaduw van de schachtbok en dat is een unieke historische locatie die voor extra beleving zorgt. Je kan er elke tweede en vierde woensdag van de maand tussen 12 en 17 uur terecht