vrijdag 28 juli 2023

Wegenwerken in Zolder afsluiten Ringlaan / Beekbeemdenhof / Kuipersstraat

Er zijn wegenwerken geplant op de Ringlaan vanaf maandag 07 augustus, en deze werken zullen een drietal weken in beslag nemen afhankelijk van de weeromstandigheden. 
Men kan dan de Ringlaan NIET oprijden kom je van de richting Houthalen. Je kan dan best de omleiding volgen Stationsstraat > Mommestraat > Molenstraat, of de plaatselijke omleidingsborden blijven volgen.

Het wegdek zal aangepakt worden, net als het kruispunt Ringlaan met het Beekbeemdenhof.
Hier zal een oversteekplaats voor de fietsers en voetgangers gemaakt worden en er zullen dan ook definitieve verkeerslichten komen en die moeten zorgen dat zowel de voetgangers als de fietsers een veiliger gevoel krijgen met het oversteken van deze drukke Ringlaan.
In dezelfde periode zal dan een tweede aannemer starten met de aanleg van de parking aan de digitale sportzaal van Zolder en als de weergoden het toelaten zullen al deze werken klaar zijn tegen het begin van het nieuwe schooljaar.

Dus voor de Zoldenaren en buurbewoners het wegdek Ringlaan => Beekbeemdenhof => Kuipersstraat zal afgesloten zijn van 07 augustus tot en met 31 augustus. We kunnen ook nog zeggen dat de plaatselijke handelaars bereikbaar blijven tijdens deze werken via
* Stationsstraat > Mommestraat > Molenstraat
* Sluisbamd => Ringlaan 
* Sluisbamd => Pironlaan => Dorpsstraat