zaterdag 1 juli 2023

Play In – EUROPA - 1 en 2 juli 2023

Slotconcert op zondag 2 juli om 19u in de muziekzaal - Kerkenblookstraat
Na vorig jaar de ‘après ski’ play in, maken we dit jaar een reis doorheen Europa. Het is voor vele muzikanten uit de streek, zowel jong en oud een zalig begin van de zomervakantie. Er wordt hard gerepeteerd op de muziekstukken vanuit alle hoeken van Europa met een gevarieerde moeilijkheid. Naast al dat repeteren is er ook nog voldoende tijd voor ontspanning en plezier. Een kwis – deze keer uiteraard over Europa, opgemaakt door Mirke - is een vaste waarde in dit muziekkamp.

De repetities en slotconcert gaan door in de harmoniezaal in de Kerkenblookstraat in Heusden-Zolder en staan onder de deskundige leiding van dirigenten Kristof Aerts en Oskar Reyntjens. Zij begeleiden de muzikanten met de nodige vakkennis en een gezonde dosis humor. Hoe gek was het om even van de stoel te mogen wisselen en op een andere plaats in het orkest te zitten. Ook Kamiel mocht het dirigeerstokje overnemen en loodste de muzikanten feilloos door de Italiaanse Medley.

Het resultaat na 2 dagen repeteren wordt getoond op zondag 2 juli om 19u. Iedereen is van harte welkom. Kom zeker luisteren naar dit muzikaal talent en geniet mee van onze muzikale reis doorheen Europa. Met veel dank aan Godelieve Swinnen voor de Kon. Harmonie DE VERENIGDE VRIENDEN Heusden