zondag 2 juli 2023

Gezelligheid troef in de Blauwe Wijk.


Een wijk, is maar een wijk. De seizoenen evolueren ieder jaar, net als de vzw Blauwe Wijk hun drijfveer. In December hun kleinste bewoners content stellen, met een mooi stuk speelgoed. Buurtbewoners begrijpen dat nu ook.

Aanwezig zijn op hun jaarlijks Lentefeest, maakt dat in December allemaal mogelijk. Hun andere maandelijkse nevenactiviteiten zijn niet minder benijdenswaardig. Het kost hun inwoners niets, enkel wat moeite om af te zakken naar hun organisaties. Waar je als volwassene, van geniet. Met een drankje onder je buren. Mekaar beter leren kennen op een ludieke manier, waar anders nooit tijd voor is.

Doe daar een gezellige muzikale omlijsting bij, en gemotiveerde vrijwilligers. Dan gaf dat voor hun nieuwste bezoekers en inwoners, motivatie genoeg. Om ook toekomstgericht mee te willen werken aan deze kleine vzw. Om eind dit jaar, hun kinderen, flink in de watten te kunnen leggen.

Voorzitter Patrick Volders, was dan ook zeer tevreden over de opkomst, ondanks de voorspelde regenbuien. Met een handvol sterke vrijwilligers naast hem, weten zij ieder jaar, iedereen te plezieren. Van jong, tot oud. Met dank aan al de muzikanten die voor het muzikale intermezzo zorgden, en de sponsors van vzw de Blauwe Wijk (TS)